Νέα

Κατά την περίοδο της πανδημίας εκτός από τις σημαντικές επιπτώσεις στην ψυχολογία μας που βιώνουμε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο όλοι μας, η τριχόπτωση έρχεται να προστεθεί στη λίστα των «παράπλευρων απωλειών» της Covid-19.

Γνωρίζουμε πως η καλή υγεία ξεκινά από μέσα μας. Γι’ αυτό η διατροφή παίζει ουσιαστικό ρόλο και στην αντιμετώπιση του προβλήματος της τριχόπτωσης. Ας δούμε 4 τροφές που πραγματικά θωρακίζουν την υγεία των μαλλιών μας.

Tα πυκνά μαλλιά σύμβολο γοητείας και αρρενωπότητας φαίνεται ότι δεν απασχολούν μόνο τους ανθρώπους της showbiz και του μόντελινγκ, αλλά και πολλούς αθλητές από τον χώρο του ποδοσφαίρου! Στο ρεπορτάζ του contra.gr  που υπογράφει ο Γιώργος Περπερίδης, παρουσιάζονται μερικές από τις πιο γνωστές περιπτώσεις εκπροσώπων του αθλήματος που παραδέχτηκαν ότι προχώρησαν σε εμφύτευση μαλλιών. Ας τους γνωρίσουμε!

Η τριχόπτωση, αν και εν πολλοίς θεωρείται ανδρικό πρόβλημα, δύναται να απασχολήσει μεγάλη μερίδα του γυναικείου πληθυσμού με εξίσου επιβαρυντικές για τη ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση της πάσχουσας συνέπειες. Ας δούμε όμως, τα αίτια του προβλήματος στο γυναικείο πληθυσμό:

Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς είναι η ιδανική περίοδος για να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας και να υποδεχτούμε το νέο έτος με καλύτερη ψυχολογία. Λίγο πριν τις γιορτές, με γρήγορες και ανώδυνες θεραπείες προσώπου μπορούμε να αποκτήσουμε αισθητά πιο λαμπερό και ξεκούραστο πρόσωπο.

Η πανδημία του κορονοϊού δεν αφήνει ανεπηρέαστη καμία πτυχή της ζωής μας και φαίνεται πως έχει επηρεάσει και την υγεία των μαλλιών μας. Σύμφωνα με Αμερικανούς επιστήμονες πολλοί άνθρωποι που νόσησαν με Covid-19 και ανάρρωσαν, εξακολουθούν να χάνουν  μεγάλες ποσότητες μαλλιών.

Η εποχιακή τριχόπτωση είναι μια φυσική διαδικασία αναζωογόνησης των μαλλιών, η οποία εμφανίζει δύο κλιμακώσεις, μία την φθινοπωρινή και μία την ανοιξιάτικη περίοδο.

Επικοινωνία

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Σταθερο
(+30) 210 72 94 440

Κινητο
(+30) 693 25 68 881

Email
santoaleks@gmail.com

Website
www.hairlife.gr

Διευθυνση
Κων. Βεντήρη 7 Αθήνα