Ανάπλαση προσώπου

Γενικά για την ανάπλαση προσώπου

Το δέρμα μας είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος μας και είναι επιφορτισμένο με την προστασία του οργανισμού μας από εξωτερικές επιθέσεις, όπως μολυσματικοί ή τραυματικοί παράγοντες, αλλά και εγκαύματα.

Προκειμένου να παραμένει γερό και υγιές το δέρμα μας υπό φυσιολογικές συνθήκες ανανεώνεται συνεχώς, ενώ χάρη στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, διατηρεί την ελαστικότητα του, θωρακίζοντας συνολικά στο σώμα μας.

Καθώς μεγαλώνουμε ωστόσο, η φυσική διαδικασία ανανέωσης και ανάπλασης του δέρματος, και ειδικότερα του προσώπου, επιβραδύνεται και σταδιακά μετά τα 25, αρχίζουν να γίνονται αισθητά τα πρώτα σημάδια γήρανσης της επιδερμίδας. Σε αυτές τις περιπτώσεις βρίσκουν εφαρμογή οι θεραπείες για την ανάπλαση προσώπου, που έχουν πραγματικά θαυματουργά αποτελέσματα.

Κόστος

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τις τιμές της υπηρεσίας μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Αναλυτικά οι θεραπείες που υπάρχουν

Η ανανέωση προσώπου μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους και σε ορισμένες περιπτώσεις συνδυαστικούς μεταξύ τους. Γενικά οι πιο συνηθισμένες θεραπείες είναι η ανάπλαση προσώπου με laser είτε επεμβατικής (Fractional CO2) είτε μη επεμβατικής (Fractional Mosaic) μορφής. Στην πρώτη περίπτωση αλλοιώνεται η εξωτερική φθαρμένη στοιβάδα του δέρματος και βγαίνει στην επιφάνεια η κατώτερη υγιής στοιβάδα. Από την άλλη, τα μη επεμβατικά laser μεταβάλλουν την δομή του ιστού χωρίς να επηρεάζει την εξωτερική στοιβάδα.

Τα laser μπορούν να έχουν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα αν συνδυαστούν με άλλες θεραπείες ανάπλασης προσώπου όπως:

  • Μεσοθεραπεία Προσώπου
  • Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP
  • Botox
  • Υαλουρονικό Οξύ

Συχνές ερωτήσεις

Είναι για όλους η ανάπλαση προσώπου;

Γενικά οι διαδικασίες για ανάπλαση προσώπου είναι απόλυτα ασφαλείς και ενδεδειγμένες για κάθε υγιή ενήλικα. Ωστόσο υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις στις οποίες είναι καλό να αποφεύγονται αυτές οι θεραπείες. Άτομα με διαβήτη, ή εξασθενημένο ανοσοποιητικό δεν θεωρούνται καλοί υποψήφιοι για ανάπλαση προσώπου, ενώ δεν συνίσταται να κάνετε αν έχετε λάβει φαρμακευτική αγωγή ακμής με ισοτρετινοΐνη μέσα στους τελευταίους 14 μήνες.

Είναι επώδυνη ή επικίνδυνη διαδικασία;

Όλες οι διαδικασίες για την ανάπλαση προσώπου πραγματοποιούνται με κορυφαίες συνθήκες υγιεινής και ασφαλείας και υπό την επίβλεψη εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού. Επιπλέον πριν από κάθε θεραπεία, εφαρμόζονται ειδικά προϊόντα τοπικής αναισθησίας που εκμηδενίζουν τις πιθανότητες ενόχλησης ή δερματικού ερεθισμού.

Πόσο αποτελεσματικό είναι;

Οι συνδυαστικές θεραπείες που θα σας προτείνει ο γιατρός, ανάλογα με την ηλικία, την γενικότερη κατάσταση της υγείας σας αλλά και το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε, αποσκοπούν στην διέγερση των φυσικών διαδικασιών επούλωσης του δέρματος μέσω της παραγωγής κολλαγόνου. Έτσι σταδιακά επιτυγχάνεται ένα λείο, λαμπερό και νεανικό δέρμα, που θα ακτινοβολεί ζωντάνια από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες

Επικοινωνία

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Σταθερο
(+30) 210 72 94 440

Κινητο
(+30) 693 25 68 881

Email
santoaleks@gmail.com

Website
www.hairlife.gr

Διευθυνση
Κων. Βεντήρη 7 Αθήνα