Νήματα

Τι ακριβώς είναι τα νήματα προσώπου;

Τα νήματα προσώπου είναι μία υπερσυγχρονη και ασφαλής θεραπεία σύσφιξης και αναδόμησης χωρίς χειρουργικό νυστέρι. Η αποτελεσματικότητα της μεθόδου, βασίζεται στη χρήση απορροφήσιμων «κλωστών» οι οποίες τοποθετούνται ενέσιμα κάτω από το δέρμα και μαζί σχηματίζουν έναν ιστό υποστήριξης του χαλαρωμένου δέρματος και συμβάλλουν στην ανόρθωση των χαρακτηριστικών του προσώπου στα σημεία που παρατηρούνται τα πρώιμα σημάδια γήρανσης. Μετά την απορρόφηση των ινών, το δέρμα δημιουργεί μόνο του ίνες κολλαγόνου, οι οποίες αντικαθιστούν τα νήματα και διατηρούν τη νεανική εμφάνιση του προσώπου, με τον πιο φυσικό τρόπο.

Εάν επιθυμείτε να ενημερωθείτε για τις τιμές της υπηρεσίας μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Τι μπορούμε να πετύχουμε με τα νήματα προσώπου;

Αυτό που κάνει τα σύγχρονα νήματα προσώπου να ξεχωρίζουν είναι το γεγονός ότι είναι 100 βιο απορροφήσιμα και δεν προκαλούν επιπλοκές στον υποδόρροιο ιστό. Επιπλέον, καθώς δεν αποτελούν χειρουργική μέθοδο, αλλά μη-επεμβατική, η διαδικασία επούλωσης μειώνεται στο ελάχιστο, διατηρώντας ωστόσο σε μεγάλο ποσοστό την αποτελεσματικότητα της. Με τη θεραπεία αυτή μπορούμε να εξαλείψουμε τα πρώιμα σημάδια γήρανσης και την τοπική χαλάρωση του προσώπου σε γυναίκες από 30 ετών, εξαλείφοντας τις πιθανότητες τραυματισμού ή ερεθισμού των ιστών.

Για ποιους είναι κατάλληλη θεραπεία τα νήματα προσώπου

Η θεραπεία αυτή είναι ιδανική μέθοδος για τοπική στήριξη και σύσφιξη του δέρματος σε περιοχές όπως τα ζυγωματικά, το μέτωπο, αλλά και το λεγόμενο «πόδι χήνας» στις άκρες των ματιών. Δεν μπορεί να αντικαταστήσει πλήρως την επεμβατική μέθοδο ωστόσο είναι μία πολύ καλή εναλλακτική της με θαυματουργά αποτελέσματα ειδικά σε περιπτώσεις ελαφριάς χαλάρωσης. Συγκεκριμένα, η ανόρθωση προσώπου με νήματα προτείνεται για γυναίκες 30 με 40 ετών που  παρουσιάζουν πολύ αρχικά σημάδια γήρανσης και ελαφριά χαλάρωση, η οποία διορθώνεται μη επεμβατικά. Επιπλέον είναι η ενδεδειγμένη θεραπεία σύσφιξης προσώπου, για άτομα που δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Πώς γίνεται η εφαρμογή

Η διαδικασία διαρκεί περίπου μισή ώρα και είναι απολύτως ανώδυνη και αναίμακτη, καθώς δεν υπάρχουν τομές. Τα νήματα προσώπου τοποθετούνται ενέσιμα υποδόρροια με ειδικές λεπτές κοίλες βελόνες, κάθε μία από τις οποίες φέρει ένα νήμα. Τοποθετούνται στα σημεία που παρουσιάζεται χαλάρωση και με την αφαίρεση της βελόνας, το νήμα μένει στην προκαθορισμένη θέση, ενώ όλα μαζί, συνθέτουν ένα πλέγμα υποστήριξης του δέρματος, ανορθώνοντας το.

Καθώς είναι κατασκευασμένα από πολυδιοξανονη (PDO) τα νήματα αυτά, είναι απολύτως απορροφήσιμα και ασφαλή για τον οργανισμό, χωρίς να παρουσιάζουν επιπλοκές. Μάλιστα κατά την απορρόφηση τους, ο οργανισμός παράγει κολλαγόνο γύρω από τα νήματα σταδιακά εξαφανίζοντας τα και αντικαθιστώντας τα με νέες ίνες κολλαγόνου που κρατάνε φυσικά το δέρμα στη θέση του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πολυδιοξανόνη (PDO) είναι ένα καλά μελετημένο και αποδεδειγμένα ασφαλές υλικό για ενέσιμη χορήγηση, καθώς χρησιμοποιείται ευρέως τα τελεταία χρόνια και με τη μορφή απορροφήσιμων ραμμάτων για τη συρραφή τραυματισμών.

Μετά την θεραπεία & αποτελέσματα

Τα αποτελέσματα αυτής της μεθόδου είναι πραγματικά θεαματικά. Συγκεκριμένα σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις παρατηρείται απαλοιφή πάνω από 70 των ρινοπαρειακών πτυχών και της πτώσης του δέρματος, σταθεροποιώντας το οβάλ σχήμα του προσώπου. Επιπλέον παρέχει σημαντικά αποτελέσματα σύσφιξης που διαρκούν και βελτιώνονται συνεχώς.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό περίπου τον 3ο μήνα μετά την εφαρμογή των νημάτων και διατηρείται αναλλοίωτο για 18 ολόκληρους μήνες. Μετά το πέρας των 24 μηνών, αν ο ασθενής παρατηρήσει εκ νέου χαλάρωση, μπορεί να επισκεφθεί τον γιατρό και να συζητήσουν την τοποθέτηση νέων νημάτων για την ακόμα μεγαλύτερη βιωσιμότητα του αποτελέσματος.

Επιπλέον ένα σημαντικό στοιχείο που κάνει τα νήματα προσώπου τόσο δημοφιλή είναι η ασφάλεια και τα απολύτως ελεγχόμενα αποτελέσματα τους, καθώς πρόκειται για ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο υλικό με μηδενικές επιπλοκές για κάθε τύπο δέρματος.

Πλεονεκτήματα μεθόδου

Τα νήματα προσώπου είναι μία ελάχιστα επεμβατική μέθοδος που εξασφαλίζει πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα κατά την εφαρμογή της.

Είναι απόλυτα ασφαλής

Τα βιοαπορροφήσιμα νήματα χρησιμοποιούνται ευρέως στην ιατρική και εξαλείφονται πλήρως από κάθε οργανισμό χωρίς να παρουσιάζουν επιπλοκές.

Είναι αναίμακτη και ανώδυνη

Καθώς δεν αποτελεί χειρουργική μέθοδο, το δέρμα επουλώνεται ταχύτατα χωρίς επιπλοκές ή ενοχλήσεις μετά το πέρας της διαδικασίας.

Είναι αποτελεσματική

Η σύσφιξη προσώπου με νήματα απαλείφει πάνω από το των ρυτίδων έκφρασης και μπορεί να διαρκέσει έως και 2 χρόνια μέχρι να χρειαστεί ανανέωση.

Με ποιες άλλες θεραπείες συνδυάζονται;

Η ανόρθωση του προσώπου για την επίτευξη μίας γενικής νεανικής όψης, είναι καλό να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες ομορφιάς που μπορούν να δώσουν ένα συνολικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα.  Στις ενδεδειγμένες μεθόδους που μπορούν να συνδυαστούν ιδανικά με τα νήματα προσώπου συγκαταλέγονται:

  • Η θεραπεία με βοτόλιο τοξίνη (Botox)
  • Οι θεραπείες με υαλουρονικό οξύ
  • Το Fractional laser

Επικοινωνία

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com

Σταθερο
(+30) 210 72 94 440

Κινητο
(+30) 693 25 68 881

Email
santoaleks@gmail.com

Website
www.hairlife.gr

Διευθυνση
Κων. Βεντήρη 7 Αθήνα